• Προκατασκευασμένες κατοικίες
  • Κατοικίες απο οπλισμένο σκυρόδεμα
  • Κεραμοσκεπές
  • Πέργκολες
  • Κουζίνες
  • Ντουλάπες
  • Ξυλουργικές εργασίες
  • Ανακαινίσεις κτιρίων
  • Αναπαλαιώσεις
  • Θερμοπροσώψεις
  • Μονώσεις κάθε επιφάνειας

  View Cretaprocat.gr in a larger map

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η κατασκευή μια οικίας ή οποιουδήποτε άλλου κτίσματος ή η ανακαίνιση αυτού είναι μια πολυσύνθετη εργασία που απαιτεί την ταυτόχρονη εργασία πολλών διαφορετικών εξειδικευμένων τεχνιτών και την προμήθεια και τοποθέτηση πληθώρας διαφορετικών υλικών.

Ένα γνωμικό λέει ότι μια αλυσίδα μπορεί να σηκώσει τόσο βάρος όσο σηκώνει ο ποιο αδύναμος της κρίκος. Είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Ποιος θα ήθελε να ζει σε ένα σπίτι που μπορεί να είναι όμορφο σε σχέδιο, εντυπωσιακό σε χρώματα αλλά κάθε φορά που κλίνει μια πόρτα του μένει το πόμολο στο χέρι ή όταν του πέφτει ένα ποτήρι σπάει μαζί με αυτό και το πλακάκι ή με την πρώτη βροχή τρέχει να βρει από πού μπαίνει νερό και υγρασία;

Η CRETAΠΡΟΚΑΤ έχει κατορθώσει μέσα από ζυμώσεις τόσων χρόνων που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο να εξασφαλίσει κορυφαίους προμηθευτές και συνεργάτες, που εναρμονίζονται με τα υψηλά στάνταρ κατασκευής που έχει θεσπίσει και διατηρεί.

Κάθε υλικό που επιλέγεται διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις κατασκευής και εγγυήσεις ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και συμπεριφορά σε βάθος χρόνου.

Η αναφορά μερικών από αυτών θα σας δώσει τη δυνατότητα να πάρετε μια ιδέα και να σχηματίσετε μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη για ποιότητα που προσφέρουμε.

Ξεκινώντας από τη SHELMANhttp://www.shelman.gr/

Μια κορυφαία εταιρεία που παράγει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων ξύλου από το 1962, διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

 

Την WURTHhttp://www.wurth.gr/gr/

Χωρίς την άριστη ποιότητα αντοχή και προσαρμογή βιδών, στριφωνιών και συνδέσμων της, δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τόσο υψηλού επιπέδου ποιότητας τοίχους που λειτουργούν ως ενιαία κομμάτια.

 

Η ΟΙΚΟΣΤΥΛ http://www.oikostyl.gr/index.php?menu_id=30

Η Κρητική εταιρεία που βοηθά τα μέγιστα στην υλοποίηση κάθε κατασκευής δίνοντας δουλειά σε ντόπια χέρια.

 

Η KNAUFhttp://www.knauf.gr/www/el/index.php

Μας παρέχει μεγάλη γκάμα υλικών που βοηθούν στην υλοποίηση κάθε αρχιτεκτονικής επιλογής δίνοντας άριστες προδιαγραφές και αποτελέσματα.

 

H PIERDOORhttp://pierdoor.gr/

Βοηθά τα μέγιστα στην άριστη ολοκλήρωση των κατασκευών μας με παροχή άρτιων ποιοτικά, πιστοποιημένων και ενεργειακά αποδοτικών και πλήρως ηχομονωτικών κουφωμάτων, εκτός όλων των άλλων.

 

Η EXTENZO http://www.extenzo.com/ 

Οι ελαστικές τεντόμενες ψευδοροφές που μας έδωσαν τη δυνατότητα να υπερβούμε κάθε στερεότυπο στην διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, μια λύση χωρίς ανταγωνιστή καθώς είμαστε οι μοναδικοί και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Κρήτη. Χάρη στην ελαστική και σταθερή φύση του συστήματος, οι γραμμές γίνονται ένας εύκολος τρόπος δημιουργίας των πιο παράτολμων χώρων, δημιουργώντας τέλεια αισθητικά αποτελέσματα με εύκολη ενσωμάτωση κάθε είδους φωτισμό καθώς και οπτικών ινών.

Διαβάστηκε 6586 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΙΣΟΓΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΦΙΤΑ ΔΙΟΡΟΦΕΣ »
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ:
Διεύθυνση: 5ο Χιλιόμετρο Ηρακλείου - Μοιρών
  Τηλ: 2810 - 262863 & 325272, Kιν: 6945657723,
Κιν2:6983506303    - mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.