• Προκατασκευασμένες κατοικίες
  • Κατοικίες απο οπλισμένο σκυρόδεμα
  • Κεραμοσκεπές
  • Πέργκολες
  • Κουζίνες
  • Ντουλάπες
  • Ξυλουργικές εργασίες
  • Ανακαινίσεις κτιρίων
  • Αναπαλαιώσεις
  • Θερμοπροσώψεις
  • Μονώσεις κάθε επιφάνειας

  View Cretaprocat.gr in a larger map

ΓΙΑΤΙ ΣΠΙΤΙ CRETA ΠΡΟΚΑΤ


 1. Η CRETA Προκάτ είναι μια εταιρεία με πολυετή πείρα στην ανέγερση προκατασκευασμένων κατοικιών που δραστηριοποιείται στην γεωγραφική περιφέρεια της Κρήτης και λειτουργεί με γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών για την κατασκευή μιας άρτιας τεχνικά, αποδοτικής ενεργειακά, καλαίσθητης αισθητικά και προσιτής οικονομικά κατοικίας.
 2. Η πείρα και το μεράκι μέσα από διαδρομή τόσων ετών έχει σμιλεύσει το τεχνικό μας προσωπικό με τις ίδιες αξίες και προτεραιότητες.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, κάτω από συνεχή παρακολούθηση, καλύπτουν κάθε είδους εργασία με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, τηρώντας απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.
 3. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει όλη τη διαδικασία από την εκσκαφή του οικοπέδου, την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την κατασκευή της κατοικίας, δίνοντας συνάμα κάθε βοήθειαγια την εξασφάλιση τυχόν απαιτούμενου στεγαστικού δανείου.
 4. Ο πελάτης που θα επισκεφθεί την έκθεση μας θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει ενεργά στην σχεδίαση του σπιτιού του, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ποιες ανάγκες πρέπει να καλύψει, βλέποντας σε ψηφιακή απεικόνιση πιθανές λύσεις και προτάσεις καθώς και το ίδιο του το σπίτι πριν ακόμα αρχίσει η κατασκευή του. Έχει έτσι τη δυνατότητα να κάνει τις αλλαγές βελτιώσεις ή προσθήκες που κρίνει αναγκαίες, φτάνοντας εν τέλει στο ιδανικό για εκείνον αποτέλεσμα.
 5. Οι κατασκευές μας σχεδιάζονται βάση των πιο σύγχρονων άρτιων τεχνολογικά προδιαγραφών και μεθόδων κατασκευής και με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών για την εξασφάλιση απόλυτης άνεσης, ασφάλειας, μεγάλης αντισεισμικότητας, αυξημένης πυροπροστασίας και μεγάλης ενεργειακής απόδοσης, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του Κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτηρίων της κλιματικής ζώνης Α όπου και ανήκει η Κρήτη και ζώνης Β όπου ανήκουν οι περιοχές με υψόμετρο άνω των 400 μέτρων. Οι κατασκευές μας έχουν μικρότερο συντελεστή θερμοπερατότητας δομικών στοιχείων από τον ανώτατο επιτρεπόμενο στις αναφερόμενες κλιματικές ζώνες και μεγαλύτερο συντελεστή θερμικής μετάβασης, με αποτέλεσμα να έχουν μικρές απαιτήσεις σε θέρμανση και ψύξη και αντίστοιχη εξοικονόμηση χρημάτων. Επίσης δεν παρουσιάζουν συμπυκνώσεις υδρατμών με αποτέλεσμα υγιεινό περιβάλλον χωρίς μούχλα, υγρασία και άσχημες οσμές.
 6. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την τελική επιλογή των επιμέρους υλικών και πρόσθετων κατασκευών που θα δώσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα στην κατασκευή σας και θα στολίσουν την εμφάνιση του.
 7. Η εμμονή μας στην παροχή των καλύτερων δυνατών λύσεων μας οδήγησε στην προμήθεια, διάθεση και τοποθέτηση κατ΄ αποκλειστικότητα στην Κρήτη των ελαστικών ψευδοροφών μεμβράνης Extenzo, που πολλαπλασίασε τις δυνατότητες μας στην διαμόρφωση και αρχιτεκτονική πολυμορφία των χώρων κατασκευής μας, εντάσσοντας μας δυναμικά και στην διαμόρφωση, ανακαίνιση και ανακατασκευή επαγγελματικών χώρων.
 8. Η συσσωρευμένη εμπειρία στις αρτιότερες μεθόδους κατασκευής και συντήρησης κατοικιών, έχει κατορθώσει να εξαλείψει σχεδόν εξολοκλήρου τα κατασκευαστικά σφάλματα και αστοχίες, εξασφαλίζοντας άριστο τελικό αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο και μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης, με αποτέλεσμα μειωμένα έξοδα στο πέρασμα των χρόνων. Επίσης μας έχει δώσει πλέον τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε πέραν της ανέγερσης προκατασκευασμένων κατοικιών και την κατασκευή συμβατικών κατοικιών από οπλισμένο σκυρόδεμα, ανακατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων, θερμοπροσόψεων, μονώσεων κάθε είδους, κατασκευή κεραμοσκεπών, πέργκολες, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες.
 9. Είναι αξιοθαύμαστο να βλέπεις εντός λίγων ημερών να στήνεται ένα σπίτι και εντός τριών μηνών να αποπερατώνεται πλήρως, καθιστώντας το πλήρως λειτουργικό και κατοικήσιμο. Με την ολοκλήρωση του τελικού τεχνικού ελέγχου από τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος, παραδίδεται μαζί με το κλειδί του σπιτιού και πλήρης φάκελος με όλα τα πιστοποιητικά της κατοικίας και των χρησιμοποιημένων υλικών, τις εγγυήσεις και τις οδηγίες συντήρησης όπου απαιτείται. Η προσυμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια καθώς είναι κανόνας για όλους σχεδόν, το σπίτι μας να είναι το επιστέγασμα όλων των ονείρων μας.
 10. Ελάτε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε μαζί το σπίτι των ονείρων σας που θα σας δώσει άριστη ποιότητα ζωής, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας, με το ελάχιστο δυνατό κόστος, σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης εύκολα και οικονομικά και «με το κλειδί στο χέρι» χωρίς κανένα άγχος.

 

Διαβάστηκε 9362 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ CRETAPROKAT »
ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ:
Διεύθυνση: 5ο Χιλιόμετρο Ηρακλείου - Μοιρών
  Τηλ: 2810 - 262863 & 325272, Kιν: 6945657723,
Κιν2:6983506303    - mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.